Boer Zoekt Vrouw-afvaller Pia dolgelukkig: "Aanzoeken stromen binnen"

13 maart 2017 14:35 | amusement | Door Televizier

© Linelle Deunk

Boer Zoekt Vrouw-logee Pia moest weliswaar afscheid nemen van Herman, maar inmiddels heeft ze ruime keuze in de liefde: de dag na haar laatste uitzending melden zich veel jongens met interesse in een date.

"De berichtjes stromen echt binnen", vertelt Pia op Radio 2. "Via Facebook hebben mensen me gevonden. Die jongens schrijven dan dat ze vanaf de eerste aflevering al een klik voelden en dat ze me graag willen ontmoeten. Bizar."

Boer Herman

In de tweede Boer zoekt vrouw-aflevering over de logeerweek moest Herman afscheid nemen van een van zijn drie logees. Hij wilde Anne en Fleur nog even op de boerderij houden, dus was het einde verhaal voor Pia. De tranen vloeiden rijkelijk in de uitzending: Pia had voor het eerst in haar leven een klik met iemand, maar blijkbaar was het niet wederzijds.

Student?!

Eenmaal terug in Nederland liet Pia haar onbegrip over de keuze van Herman merken"Hij wilde een meid die zelfstandig was en haar eigen ding bleef doen", legt ze uit in een video op de website van Boer zoekt vrouw. "En hij kiest voor een student?! Ja, sorry, maar dan denk ik wel: wat doe je?"

Andere kant

Inmiddels zijn de opnames alweer een poosje geleden en ziet Pia haar Frankrijk-avontuur terug op televisie - samen met meer dan vier miljoen andere kijkers. Dat is een vreemde ervaring voor haar. "Ik werk in het ziekenhuis en ik heb een team dat bestaat uit bijna vijftig man, die allemaal kijken", vertelt ze op Radio 2. "Zij zien hun collega opeens van een andere kant."

Rustig aan

Met de binnenstromende berichtjes is Pia heel blij. Maar heeft ze al een date gepland? "Nou, ik denk er eerst maar eens rustig over na", lacht ze. Komende week gaat ze actie ondernemen. Een groot voordeel: "Nu hoef ik m'n keyboard niet door de Franse stations te slepen."

Lees ook:
Boer Zoekt Vrouw-logee Pia gekwetst door vertrek

Meer over