Boer Zoekt Vrouw: Bertie en Esther gaan uit de kleren

10 maart 2015 17:03 | amusement | Door Televizier

© KRO

Boer Zoekt Vrouw is zondag toe aan de citytrips en de preview belooft veel goeds. Bertie en Esther zijn na een stroeve logeerweek helemaal hoteldebotel.

De citytrips in Boer Zoekt Vrouw kunnen ernstig ongemakkelijk zijn. Het dramatische reisje van Bert en Henrieke naar Parijs staat nog in ons geheugen gegrift, met de inmiddels iconische scène in de draaiende theekopjes als dieptepunt. Dit jaar lijkt er van zulke awkward trips geen sprake: bij alle boeren spat de liefde ervan af!

Bertie en Esther

Boerin Bertie en Esther gaan naar Berlijn. In de uitzending van afgelopen zondag zagen we de twee na het bezoek aan de cleanparents al in de trein naar Duitsland stappen. Meteen al hadden ze lol om de Duitse uitspraak van ‘Deventer’ en de preview belooft dat het ijs nog verder breekt.

We zien Bertie en Esther hun badjassen uitdoen en dan samen een spa binnenlopen. En de beelden op de kerstmarkt van Alexanderplatz zijn ook al zo hoopvol. “Mijn vrouw,” knuffelt Esther de Zeeuwse boerin. “En jij de mijne,” zegt Bertie, waarna de twee elkaar zoenen bij het kampvuurtje.

Afbeelding

 

Jan en Rianne

Boer Jan en Rianne reizen af naar het Ierse Dublin. Daar kan de Texelse boer even van de coltrui-dame genieten zonder dat haar katten in de weg lopen. Jan en Rianne springen op een bed vol met rozenblaadjes. “Als ik in de ogen van Rianne kijk, denk ik: wat een wondervrouw!” glundert Jan. Dat komt wel goed!

Afbeelding

 

Geert en Hetty

Boer Geert en Hetty hebben het goed voor elkaar: zij vliegen naar het Canarische eiland Lanzarote. In de preview zien we de twee op het strand liggen, waar ze op een handdoekje in elkaars armen kruipen. Geert: “Het liefdesleven kan niet meer kapot.”

Aan het eind van de preview volgt een mysterieuze scène. Hetty spreekt Geert toe: “Als je echt iets wilt, dan doe je dat. Knoop dat maar eens in je oren.” Misschien wil ze hem alvast overtuigen om het interieur van de Groningse boerderij drastisch te veranderen.

Afbeelding

 

Theo en Nancy

Boer Theo gaat gelukkig gewoon met Nancy op citytrip, nadat Yvon Jaspers haar heeft overgehaald. De twee vliegen naar de Noorse hoofdstad Oslo. Theo: “We gaan rustig elkaar leren kennen. Geen paniek.”

Maar ondertussen zien we Theo wel Nancy optillen waarbij hij zomaar haar billen aanraakt. Na de hoopvolle hand-in-hand-strandwandeling en deze beelden lijkt het potje Mens-erger-je-niet helemaal vergeten.

Afbeelding

 

Tom en Rimke

Voor boer Tom en Rimke heeft de KRO de meest oostelijke bestemming uitgekozen: de kustplaats Dubrovnik in Kroatië. In de preview is te zien dat het jonge stel in badjassen champagne drinkt. Lachend proosten ze met elkaar. Op de liefde!

Afbeelding

Lees ook: Het verslag van de vorige aflevering van Boer Zoekt Vrouw.

Meer over