Pijnlijk

Boer Zoekt Vrouw-boeren doen mee aan Eating With My Enemy en het wordt niet gezellig

24 november 2023 10:47 | amusement | Door Esther Hut

© Discovery+

Na hun deelname aan Boer Zoekt Vrouw hadden Geert en Geert Jan elkaar helemaal gevonden. Op een vriendschappelijke manier dan. Maar van die vriendschap is weinig over. Valt er toch nog iets te lijmen? Ze geven het in ieder geval een kans in de nieuwe spin-off Eating With My Enemy: Going Dutch.

Eén ding kunnen we alvast verklappen: het gaat er niet bepaald gezellig aan toe.

Eating With My Enemy

We kennen natuurlijk het programma Eating With My Ex. Een programma waar deelnemers met hun ex-geliefde aan tafel gaan om alsnog antwoord te krijgen op onbeantwoorde vragen. Maar in de spin-off zitten de deelnemers dus niet tegenover hun ex, maar tegenover hun grootste vijand.

Boer Geert en Geert Jan

Zo zitten boer Geert en Geert Jan, die je kunt kennen van hun deelname aan Boer Zoekt Vrouw in 2020, letterlijk als een boer met kiespijn tegenover elkaar. De eerste scheurtjes in hun vriendschap begonnen toen de twee als muzikaal duo optrokken en de sfeer tussen de twee steeds slechter werd. Dé druppel voor Geert Jan is wanneer Geert volgens hem niet enthousiast genoeg reageerde op het nieuws over zijn nieuwe relatie. Gaan ze eruit komen?

Michella Kox en Lisa Sace

Naast de boeren zien we ook twee andere bekenden terug. Michella Kox heeft eigenlijk ruzie met iedereen, maar Lisa Lace is wel echt haar gezworen vijand. Tijdens hun ontmoeting gaat het er dan ook niet liefdevol aan toe, want Na een hevige schreeuwpartij wordt er zelfs een glas drank in het gezicht gegooid.

Eating With My Enemy bestaat uit drie afleveringen en is vanaf vrijdag 8 december wekelijks te zien op discovery+.

Meer over