Welke boeren gaan door?

Boer Zoekt Vrouw: De brieven

16 September 2018 20:23 | amusement | Door Irma Tomas

© Linelle Deunk
Jippiajee! Het 10de seizoen van Boer zoekt vrouw is los. Yvon ging traditiegetrouw met de brieven langs bij de boeren. De vijf met de meeste schrijfsels mogen door.

Boerin Saskia (53) krijgt een dun pakketje brieven van Yvon, slechts negen mannen wilden graag op date met de geitenhoudster.

Olijke 28-jarige akkerbouwer Wim heeft meer sjans. Een paar kratten en een volle koffer meer zelfs. Wim moet kiezen uit 333 geïnteresseerde vrouwen en weet meteen een groot deel van de vrouwelijke bevolking tegen zich in het harnas te jagen met zijn selectiecriteria.

Marnix (40) kreeg een respectabele 75 reacties, maar leek toch teleurgesteld.

En dan waren het ook nog eens bijna allemaal brieven van paardenmeisjes. Niet Marnix' favoriete type.

Arme Wilfred uit Gelderland blijkt niet zo in trek bij de dames. De 43-jarige boer bracht slechts zes vrouwen het hoofd op hol en daarvan zaten er meteen een paar op zijn boerderie voor een eerste ongemakkelijke date op een berg houtsnippers.

Weduwnaar Jan mag kiezen uit 33 vrouwen, niet genoeg voor de tv-uitzending en daar leek Jan best mee in zijn nopjes.

De Brabantse Michelle kweekt champignons, is 29 en ziet er leuk uit. Yvon neemt haar in de maling door met een klein tasje aan te komen kakken maar dat is allemaal gekkigheid. Michelle heeft 326 mannen zover gekregen een brief te schrijven.

Yvon doet het een beetje om en om en dat is pech voor Rudie (34), de volgende boer op het lijstje van de presentatrice. Rudie krijgt negen briefjes en zien we dus niet meer terug.

De 50-jarige bloemenkweker Jaap is dolblij met zijn 48 brieven.

Steffi fokt hengsten, maar vond er nog geen voor zichzelf en ze twijfelt nogal of er überhaupt mannen voor haar geschreven hebben. In eerste instantie krijgt ze maar een paar envelopjes, maar later tovert Yvon in totaal 49 brieven uit de hoge hoed.

De laatste boer is Remco en die blijkt te hebben vals gespeeld. Remco heeft volgens Yvon 'al innig contact' gehad met een aantal vrouwen die hij vervolgens vroeg een brief te schrijven. En nu is hij dus af.

Meer over