Boer Zoekt Vrouw-huwelijk op komst

Boer Riks uit Boer zoekt vrouw internationaal heeft zijn vriendin Nicole ten huwelijk gevraagd. Dat deed hij geheel in stijl achter zijn boerderij.  “Ik ben niet op één knie gegaan, maar heb het wel netjes gevraagd.”

Boer Riks is dolgelukkig met zijn vriendin Nicole. Om de liefde te bezegelen vroeg hij haar onlangs ten huwelijk. Dat deed hij op een bijzondere manier. “Bij de beverdam in de achtertuin heb ik haar gevraagd. Gelukkig zei ze ‘ja natuurlijk’. Ze zag het al een beetje aankomen, maar op dat moment had ze het niet verwacht”, vertelt de gelukkige boer op de website van Boer zoekt vrouw.

Kinderen

Het romantische onderonsje vond plaats op het moment dat de kinderen van Riks (Owen en Olivia) niet thuis waren. Een dag later kreeg het kinderlijke duo het nieuws te horen tijdens een etentje. “Owen is super enthousiast. Olivia is er iets rustiger onder. Ze is onzeker over hoe het er uit gaat zien straks. Het is een spannende situatie natuurlijk. De rol van hun moeder moet niet overgenomen worden. Maar het komt wel goed, daar ben ik niet bang voor.”

Huwelijksreis

Bij een trouwerij hoort natuurlijk een huwelijksreis. Ze gaan niet voor een romantische bungalow op het stand van de Malediven, maar ze zoeken de rust op in de Verenigde Staten. “Zo’n huisje middenin de natuur waar je mooi kunt hiken en rondkijken”, zegt Riks. Het was overigens een idee van Nicole. “Het maakt mij niet zoveel uit waar we heengaan, als je maar bij elkaar bent”, besluit de boer.

Meer over: