Boer Zoekt Vrouw in België loopt uit op drama

Het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw in België is uitgelopen op een debacle. Bijna alle boeren bleven na vele dates alleen achter op hun boerderij.

Boer Zoekt Vrouw is in Nederland al jaren een broedplek voor nieuwe boerenliefdes. Veel van de deelnemers uit het verleden zijn inmiddels getrouwd en hebben al kinderen. De Vlaamse boeren blijken minder succesvol.

Boer Zoekt Vrouw

De jubileumeditie van Belgische versie van Boer Zoekt Vrouw had een groot succes moeten worden, maar het liep uit op een fiasco. Het begon allemaal bij Boer Patrick. De machoboer kreeg veel brieven, maar de kandidates waren volgens hem allemaal te oud. Hij hield het daarom al snel voor gezien.

België

Patrick’s dochter deed ook mee aan het programma, maar al snel bleek dat ook zij niet snel tevreden is. De boerin sprak buiten het programma om af met een Waalse man, waar ze al snel verliefd op werd.

Boeren

Patrick en zijn dochter blijken niet de enige veeleisende boeren. Boerin Nathalie stuurde de door haar uitgekozen man al snel naar huis, toen bleek dat hij alle verwachtingen niet waar kon maken.

Drama

De Boer Zoekt Vrouw-programmamakers zaten met hun handen in het haar toen er ook nog aan aantal kandidaten vrijwillig stopten met de datingshow, onder wie boer Luc. Hij kreeg al snel te maken met het vertrek zijn favoriete kandidate Angelique, waarna ook deelneemster Kitty haar koffers pakte. Ruben had geen zin meer in het programma en stuurde daarom de laatste kandidate naar huis.

VTM

VTM laat in een reactie aan het Vlaamse weekblad Story weten dat ze ondanks alle tegenslagen een succesvol seizoen achter de rug hebben. "Iedereen weet dat liefde zich niet laat leiden. Het geluk van onze boeren primeert", aldus een zegsman.

Niet alle Boer Zoekt Vrouw-verhalen lopen overigens goed af.

Reageren