Boer Zoekt Vrouw Internationaal 2017: De brieven

12 februari 2017 22:36 | amusement | Door Televizier

© Linelle Deunk

Boer zoekt vrouw internationaal is begonnen! En wel met de brievenronde. Riks kreeg de minste, Marc de meeste. Maar de populaire tilapia-kweker leek in deze allereerste aflevering al zijn charme te hebben verloren.

Bij Boer zoekt vrouw is het een stuk lekkerder weer dan nu, Yvon en de vijf boeren eten gezellig buiten op het dek van de SS Rotterdam. De bewuste aflevering werd dan ook in de nazomer van 2016 opgenomen en dat doet verlangen naar terrasjesweer. Weg met die sneeuw en de snijdende oostenwind.

De stiknerveuze boeren krijgen deze aflevering de brieven die de reislustige vrouwen naar BZV hebben gestuurd. Die moeten ze terugbrengen tot 10 per persoon voor de speeddates van volgende week.

De grote vraag is hoeveel brieven iedereen heeft gekregen.

Marc

Het is geen verrassing dat de knappe tilapiakweker Marc uit Zambia een kar vol krijgt, met volgens Yvon allemaal bloedmooie dames. Het zijn er 829 van wie 1 fulltime koeieninseminator. Maar er is iets aan de hand met Marc. Waar half vrouwelijk Nederland in extase raakte bij het voorstelrondje vorig jaar, heeft nu de teleurstelling de overhand. Marc kan niks meer goed doen, zo lijkt het.

Olke

Olke (52) uit de Verenigde Staten heeft 206 brieven en is daar dik tevreden mee. Olke blijkt kritisch, hij wil geen vrouwen boven de 50 en geen vrouwen met kleine kinderen. Kijkers zien voornamelijk een duidelijke gelijkenis tussen Olke en een op het podium overleden komiek.

Riks

De 40-jarige kerkganger Riks uit Canada krijgt 36 brieven overhandigd van Yvon. Da's het minst van iedereen, maar dat is volgens Harm Edens niet voor niks.

David

Varkensboer David heeft 88 dames gevonden die zin hebben in een enkeltje Roemenië. Da's mooi meegenomen, zeker omdat David nog helemaal geen boerderij met varkens heeft in Roemenië.

Herman

Herman, de verlegen 25-jarige taartenbakkende boer uit Frankrijk heeft 40 brieven en is daar stomverbaasd over. Het maakt hem meteen de nieuwe kijkersfavoriet. 

De belangrijkste conclusies na de eerste aflevering van Boer zoekt vrouw internationaal:

Meer over