Boer Zoekt Vrouw Internationaal: De Logeerweek deel 7

16 april 2017 20:30 | amusement | Door Televizier

De boeren gaan op citytrip met de vrouw van hun dromen. Behalve David, die moet nog kiezen: wordt het Susanne of wordt het Mara?

Boer David

David gaat een stukje lopen in het aantrekkelijke Roemeense landschap om nu eindelijk eens tot een keuze te komen tussen Susanne en Mara. Susanne is al twee weken in de war en dat is nog steeds zo. Ze vindt David wel leuk, maar Roemenië niet zo. En ze heeft een blokkade. Mara is een stuk duidelijker, ze is verliefd. David krijgt bij een van de dames een warm gevoel en bij de andere kriebels, dus dat schiet nog steeds niet op. Maar kiezen moet ie.

Het keuzemoment: Hé, David kiest voor Mara. En die zagen we niet aankomen. Susanne denkt dat David niet voor haar heeft gekozen omdat ze haar twijfels te veel heeft laten zien. En dat zou inderdaad wel eens het geval kunnen zijn. Mara is intussen in de wolken. 

Hun citytrip is in een Roemeens plaatsje genaamd Brasjov en alles gaat op rolletjes. Volgens Mara is David de eerste man die ze begrijpt. Ze staren elkaar de hele tijd verliefd in de ogen. Dit lijkt een match made in Roemenië.

Afbeelding

Boer Olke

Olke is logischerwijs suprised omdat Sandra ineens in een B&B is ingetrokken en nog steeds last heeft van een blokkade. De blokkades tieren welig dit seizoen. Ze moest even tot zichzelf komen. Dat maakt Olke onzeker. Moet ie nu wel op citytrip? Sandra wil best op reis met Olke, maar ze ziet de Texaanse boer voorlopig alleen maar als een vriend. En daar is dit programma nou juist niet voor bedoeld. Ze gaan naar cowboystad Forth Worth waar ze leren lassowerpen, maar voorlopig wil Sandra Olke nog niet vangen met haar lasso. Het lijkt wel of ze helemaal geen zin meer heeft in Olke. Arme Olke. De doodsteek komt wanneer de blondine een aparte kamer eist in het hotel. Sandra is ineens helemaal niet meer zo aardig voor Olke die hartstikke verliefd is. Volgens Sandra moet ie gewoon geduld hebben, maar dit gaat 'm niet meer worden.

Afbeelding

Boer Marc

Marc en Annekim zijn op citytrip en in hun geval is dat geen city maar een nationaal park waar ze dieren kunnen bekijken. Het is meteen wel harcore op reis, want ze slapen in een tent die ze ook nog zelf moeten opzetten. Zonder toilet en zonder douche. Dat zou een recept voor ellende kunnen zijn maar met Marc en Annekim gaat het allemaal prima de luxe. 'Hier hou ik van in een relatie, geen drama', zo constateert Marc. Het moet trouwens wel gek zijn om in de middle of nowhere te zitten met de cameraploeg een tent verderop. Later gaan ze nog naar een lodge waar wijsneusje Annekim naar eigen zeggen al 1 keer in de week komt. Maar al met al is dit tot nu toe een Boer zoekt vrouw-succesverhaal. De meest begeerde boer is van de markt.

Afbeelding

Boer Riks

Riks en Marit zijn ook naar een nationaal park, maar dan in Canada waar het nog steeds sneeuwt. Ze zitten in een romantische hotelkamer maar voorlopig is er weinig sprake van romantiek. 'Ik ben heel romantisch opgevoed', zegt Riks. 'Je hebt er alleen niks mee gedaan', antwoordt Marit adrem. Lol hebben ze wel samen. En Marit weet wat ze wil. Namelijk Riks. Ze probeert in de loop van de reis toenadering te zoeken. Ze plukt sneeuw uit z'n baard, complimenteert hem met zijn lange wimpers en vraagt of Riks blij is. Maar om nou te zeggen dat de boer overloopt van enthousiasme... Hij zegt dat hij worstelt en vastzit. Marit denkt intussen te voelen dat het meer dan leuk is samen, maar daar heeft Riks wederom een dodelijk antwoord op: 'Je bent ook een leuke meid, niks mis mee.' Als wij Marit waren geweest hadden we het eerste vliegtuig naar huis gepakt. Dit is trekken aan een dood paard. En na een dagje skieën komt het hoge woord eruit: Riks ziet het niet zitten met Marit. 'Het is niet genoeg, de verliefdheid mist.' En zo eindigt deze boer zonder vrouw.

Afbeelding

Boer Herman

Het lijkt alsof Herman en Fleur al weken op reis zijn, maar ook zij beginnen nu pas aan hun citytrip die ook al geen citytrip is omdat ze in een kasteel in de Loire logeren. Maar een kniesoor die daar op let. Herman en Mara doen van alles op verschillende voertuigen. Ze staan op een segway en vliegen in een helikopter. Fleur denkt dat ze voor altijd bij Herman zal blijven, Herman denkt er precies hetzelfde over en wij ook. Dat wordt de komende 40 jaar tevreden taarten bakken en iets met muziekinstrumenten doen.

Afbeelding

Meer over