Boer Zoekt Vrouw Internationaal: Riks is behoorlijk risqué

26 februari 2017 23:06 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Na drie afleveringen Boer zoekt vrouw internationaal is wel duidelijk dat de bijbelse boer Riks verre van onschuldig is. Z'n opmerkingen tijdens de dagdates logen er niet om.

Ergens lijkt Riks wel een beetje op de illustere Geert Krops uit het vorige seizoen van de boerendatingshow. Destijds liet de Groningse groentenkweker er weinig gras over groeien: hij voelde, rook en proefde aan z'n vrouwen alsof het een lieve lust was. Riks pakt dat subtieler aan.

Worstenmakerij

Tijdens de dagdate trakteert hij zijn vijf vrouwen op een workshop worsten maken. Iedere vorm van subtiliteit gaat al snel verloren zodra duidelijk wordt dat het vijftal op een zo smaakvol mogelijke wijze een grote, sappige worst dient te vullen. 

Afbeelding

Maar voordat unieke, gemalen worstvariaties in de trechter zaten, klaar om de darmen te vullen die de uiteindelijke saucijs vormen, had Riks heel wat te bespreken met zijn vrouwen. Al snel leidde dat tot een... gepeperd gesprek.

Gelukkig wist Riks de vrouwtjes als geen ander te vermaken met smakelijke gespreksonderwerpen.

Afbeelding

Uiteindelijk stak Riks alle vijf versgedraaide worsten met smaak in z'n mond. De een viel beter dan de ander en toen Yvon Jaspers er op aandrong, was het voor Riks al snel helder: Eline, Marit en Claudia mogen komen logeren.

En ook voor wie het idee naar 't verre Canada te verkassen wat vreemd voelde, had de kerkelijke Riks een goed advies.

Afbeelding

Dat klinkt als een worst case scenario...

Meer over