Vooral bij boer Geert

Boer Zoekt Vrouw is een groot tranendal

3 mei 2020 22:56 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot Boer Zoekt Vrouw
Net als het jaar 2020 is ook Boer zoekt vrouw dit seizoen nogal deprimerend, zeker na de citytrips van zondagavond. Geen van de relaties loopt lekker, alles is moeilijk. Vooral boer Geert bakte 'm bruin deze aflevering.
Geert en zijn Angela mochten een weekje op reis naar de streek Navarro in Spanje. Het was daar koud en het regende en dat stond symbool voor de relatie tussen Geert en Angela. De blondine had er wel zin in, maar Geert gedroeg zich nondepinnekes alsof hij met een vage kennis op pad was. Hij gedroeg zich afstandelijk en deelde op de laatste dag van de citytrip mee dat het niks zou worden omdat Angela te rustig was en hem niet zou kunnen bijhouden. Tsja. Dat viel in menig huiskamer niet in goede aarde. 

Geert-Jan

Bij boer Geert-Jan was het precies andersom. De grote, vriendelijke reus is stapeldol op Karine en verklaarde haar zijn liefde, maar tot nu toe vangt hij bot. Karine lijkt niets van hem te moeten hebben. 

Boer Jan

En zelfs bij boer Jan en Nienke lijkt het mis te gaan. Nienke was vorige week nog gek op Jan maar nu vindt ze het plotseling te snel gaan. En dat terwijl Jan wel hartstikke verliefd is. 

Boer Bastiaan

Het enige stel bij wie de vonken er wel vanaf vliegt, is Bastiaan en Milou. Ze vergaten zelfs naar het Noorderlicht in Lapland te kijken omdat ze liever samen het bed indoken, maar Milou vertelde deze aflevering dat ze het Zeeland van Bastiaan totaal niet ziet zitten.  

Boerin Annemieke

Boerin Annemiek was niet op citytrip omdat ze al haar mannen voortijdig naar huis stuurde, maar ze had wel een date. Bram uit Brabant kwam langs op zijn motor. Annemiek vond Bram best leuk maar inmiddels weet ze niet eens meer of ze überhaupt wel een relatie wil.  

En zo lijken alle boeren net zo te eindigen als ze dit seizoen van Boer zoekt vrouw begonnen, alleen.  

Meer over