'Nu blijft ze'

Boer zoekt vrouw-koppel Jan en Nienke weer bij elkaar

26 December 2020 09:17 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© KRO-NCRV
In augustus van dit jaar maakten boer Jan en Nienke nog bekend uit elkaar gegaan te zijn, maar de liefde heeft toch overwonnen bij het stel. In de Boer zoekt vrouw-kerstspecial was namelijk te zien dat ze weer bij elkaar zijn.

“Ik vond het in het begin vrij snel gaan tussen ons. Ze was heel veel bij me. Toen kwam de corona en daardoor waren we nog meer op elkaar aangewezen. Door die corona zat ik ook niet zo lekker in mijn vel, omdat mijn bedrijf dicht moest. Ik was tot de conclusie gekomen dat ik niet wist of ik haar wel kon geven wat ze nodig heeft. Ik vond het een heel grote stap om er samen voor te gaan”, is Jan eerlijk.

Gelukkig

Nadat ze elkaar ontzettend begonnen te missen, trok de boer zijn stoute laarzen aan. Nienke bleek open te staan om het nogmaals te proberen en nu zijn ze gelukkiger dan ooit. “Nu is het echt aan. Het had even wat aanloopmoeilijkheden. Maar nu blijft ze”, vertelde Jan terwijl hij met Nienke en Yvon aan tafel zat om een kalkoen te verorberen.

Single 

Er was ook minder goed nieuws te melden. Boer Bastiaan en Milou, het stel dat als enige de opnames had overleefd, zijn vlak na het bezoek van Yvon Jaspers uit elkaar gegaan. Boerin Annemiek, boer Geert Jan en boer Geert gaan nog altijd als single door het leven.

Meer over