Boer Jaap knuffelt erop los

Boer Zoekt Vrouw: Logeerweek deel 4

28 oktober 2018 22:10 | amusement | Door Irma Tomas

© Linelle Deunk
Marnix moet nog kiezen en hoe gaat het met de rest van de boeren? Het is tijd voor de logeerweek deel 4!
Het heeft even geduurd maar eindelijk moet Marnix nu kiezen. En tegen alle verwachtingen in (Marnix is soms weleens een botte boer) zien alle drie de dames hem helemaal zitten. Willemijn, Bertine en Janneke willen allemaal blijven. Marnix vindt dat Willemijn eerst zichzelf gelukkig moet maken en het niet bij hem moet zoeken. Willemijn heeft het er moeilijk mee.

Bij Michelle wordt er zoals gewoonlijk gewerkt, nu kunnen de champignons bijna worden geoogst. De paddenstoelenboerin lacht nog steeds vooral heel veel. Eigenlijk om alles.

Steffi is jarig. En de twee heren zingen haar nog toe ook.

Wim en zijn vrouwen gaan in zwemkleding beachballen in een vijver, want tijdens de opnamen was het nog bloedheet. Vooral Paula heeft nogal wat kritiek op Wim. Ze vindt hem niet sportief en assertief genoeg.

Steffi gaat aan de bak met haar dekhengst Hennesey en dat is even wennen. Voor iedereen.

Maarten geeft Michelle op haar kop omdat ze zo iedereen rond commandeert. En gelijk heeft ie. Michelle doet niets zelf, ze laat alles over aan Ruud en Maarten.

Bij Marnix moesten de dames eerst stierenballen wassen, maar daarna gingen ze zwemmen.

Jaap kijkt 's avonds film met zijn twee overgebleven vrouwen en hij neemt het er flink van. 

De verjaardag van Steffi en de aflevering eindigen in mineur voor Harrold. Hij vindt dat Steffi Roel meer aandacht geeft dan hij krijgt.

Meer over