Iedereen huilt

Boer Zoekt Vrouw: Logeerweek deel 5

4 november 2018 20:29 | amusement | Door Irma Tomas

© Linelle Deunk
Het werd een emotionele aflevering met afhakers en heel veel twijfel. Het is tijd voor de logeerweek deel 5!
In de voorstukjes deze week konden we al zien dat er veel wordt gehuild deze aflevering en de eerste die voor de bijl gaat, is Marnix. Hij zoekt troost bij een van zijn vrienden van de dikbilclub, dat hij het allemaal niet meer weet.

Meteen daarna barst Michelle in huilen uit omdat ook zij geen idee heeft wie ze moet kiezen.

Jaap heeft juist water tekort, er is ergens een lek in het drainagesysteem waardoor zijn plantjes geen water krijgen.

Net als vorige week heeft Paula nog steeds ernstige twijfels over boer Wim. Ze vindt hem niet leuk genoeg. 

En ook Bertine, de logee van Marnix, moet huilen omdat ze vandaag niet zichzelf is en daarom ook niet kan laten zien hoe leuk ze eigenlijk is. Het levert haar wel het eerste intieme momentje met een boer op.

Bij Wim heeft de eerste afhaker zich gemeld, het is Paula. En dat is geen verrassing. Paula ziet het niet meer zitten bij de vrolijke roodharige boer, waardoor Marit in haar eentje overblijft.

Michelle heeft een goed plan, ze gaat een steen-healing doen met haar mannen omdat haar energetische lichaam niet in balans is. 

Wim zegt tegen Yvon dat hij het wel prima vindt dat Paula is afgehaakt omdat hij toch voor Marit had gekozen. Gelukkig voor Wim wil Marit ook blijven, al heeft ze geen idee of Wim haar wel wat vindt. Yvon geeft tips.

Steffi heeft het nog steeds hartstikke naar haar zin met Harrold en Roel en Harrold en Roel vinden elkaar ook al leuk. Toch heeft Steffi haar keuze gemaakt. En Roel heeft een streepje voor.

Meer over