Steffi en Michelle kiezen

Boer Zoekt Vrouw: Logeerweek deel 6

11 november 2018 20:34 | amusement | Door Irma Tomas

© Linelle Deunk
Steffi en Michelle kiezen hun man en dat leidt wederom tot de nodige emoties. Het is tijd voor de logeerweek deel 6!
We gaan eerst langs op de boerderijen van Wim en Marnix waarbij Marnix zijn twee dames meteen tegen de haren instrijkt omdat ze van hem 15 woorden moeten opschrijven over de logeerweek terwijl Bertine en Janneke  daar de zin niet van inzien. Marnix maakt intussen een boeren hottub.

Wim probeert uit alle macht zijn enige overgebleven logée, Marit ervan te overtuigen dat hij haar helemaal ziet zitten. Maar of dat nu zo aanslaat...

Michelle moet vandaag kiezen uit Ruud en Maarten en ze werkt eindelijk ook aan de champigons. Allebei de mannen zien Michelle nog steeds helemaal zitten. En ook Steffi ligt bijzonder goed bij haar mannen, Roel en Harrold. Ze is verliefd en weet zeker wie ze wil kiezen maar heeft nog steeds last van een knagende onzekerheid.

Jaap zit, net als de vorige afleveringen, weer vooral op zijn kantoor en Marnix krijgt de briefjes terug. Bertine moet ervan huilen en het een leidt tot het ander, of eigenlijk toch niet.

De pogingen van Wim waren niet tevergeefs, Marit ziet het toch wel in hem zitten. Ze gaan dus samen op citytrip. En Marit verklapt dat zij en Wim al gezoend hebben. 

Steffi gaat, zonder Yvon erbij, vertellen wie ze leuk vindt. En dat is... Roel.

 Allemaal goed en wel, maar dit betekent ook dat die arme Harrold moet afvallen.

Er gebeurt van alles vanavond want ook Jaap wil ineens iets kwijt. Hij neemt Petra mee voor een een op een gesprek naast de snelweg. Maar uiteindelijk komt daar helemaal niets uit behalve dat Jaap nog steeds geen keuze kan maken.

Nu moet Michelle kiezen tussen Ruud en Maarten en daarvan moet ze behoorlijk huilen omdat Michelle weinig vertrouwen in de liefde heeft. Ze kiest voor de stille Maarten die eigenlijk niets heeft gezegd de afgelopen week, maar die het er nu meteen van neemt.

De aflevering eindigt met Marnix die, net als Jaap, niet kan kiezen tussen zijn logeés. En van die hottub hebben we nooit meer iets vernomen.

Meer over