De worst van boer Marnix

Boer Zoekt Vrouw: Logeerweek deel 7 in tweets

18 november 2018 20:27 | amusement | Door Irma Tomas

© KRO-NCRV
Marnix en Jaap moeten een vrouw wegsturen en de rest van de boeren gaat op familiebezoek. Het is tijd voor de logeerweek deel 7!
Marnix moet een vrouw kiezen, maar heeft geen idee wie het moet zijn. Hij heeft er zelfs niet van geslapen en is niet erg te spreken tijdens het ontbijt en dat leidt tot een enigszins ongemakkelijke situatie.

En ook Jaap heeft bijna geen oog dicht gedaan nu hij echt moet kiezen tussen Marian en Petra. De vrouwen hebben beiden nog zin in Jaap. Met één van de vrouwen ziet Jaap zich wel oud worden. Hij kiest voor de blonde Marian.

Michelle, die vorige week voor Maarten koos, gaat voor het eerst op bezoek bij haar schoonouders. En terwijl veel mensen zich ergeren aan het voortdurende gelach van Michelle, krijgt Maarten er gelukkig geen genoeg van. Dit moet wel echte liefde zijn.

 

Boer Marnix moet nu ook echt zijn keuze maken. Hij heeft nog Bertine en Janneke op de boerderij. Bertine zegt dat Marnix haar begrijpt en dat ze niet naar huis wil en Janneke heeft, ondanks wat twijfels, ook best zin in Marnix. Marnix zegt tegen Yvon dat hij een heel speciaal gevoel van binnen heeft bij een van de vrouwen. Die vrouw is... Janneke.

Voor Steffi was het nog even afzien. Ze koos voor Roel, maar die was daarna meteen drie weken op vakantie naar Peru omdat hij die reis al geboekt had. En nu is ie weer terug.

Jaap maakt intussen kennis met de dochters van Marian en Marnix met de ouders van Janneke.

Er worden nogal wat bezoeken over en weer afgelegd. Wim is op visite bij Marit en ontmoet haar vriendinnen. 

Dat was het voor deze week. Maar de citytrips van volgende week beloven al veel goeds. 

Meer over