Babynieuws!

Boer Zoekt Vrouw-Michelle en Maarten verwelkomen tweede kindje

6 november 2023 16:01 | amusement | Door Tessa Kok

© Linelle Deunk

Weer een Boer Zoekt Vrouw-baby! Prachtig nieuws voor boerin Michelle en haar man Maarten, want ze hebben hun tweede dochtertje verwelkomd.

Saar

Het koppel heeft het meisje de naam Saar gegeven. Twee jaar geleden kreeg het stel ook een meisje, Jasmijn. Michelle en Maarten hebben aan de website van het programma Boer Zoekt Vrouw laten weten dat Saar kerngezond is en dat het hartstikke goed met haar gaat. 

Trotse zus

Het geslacht was tot aan de geboorte nog een verrassing, net als bij hun eerste kindje. ‘Heel veel mensen dachten dat het een jongen werd, maar het werd een meisje. Heel leuk dat ze nu met twee zussen zijn.'' Het koppel vertelt dat ook zus Jasmijn hartstikke blij en trots is met de komst van haar zusje. ''Ze kwam binnen in het ziekenhuis en zei: ‘wow!’ Vanaf toen was ze meteen de grote zus. Ze leest Saar boekjes voor en wil de hele tijd knuffelen.’'

Michelle en Maarten ontmoetten elkaar tijdens Boer Zoekt Vrouw in 2018. Al na enkele maanden besloten ze om te gaan samenwonen. Maarten vroeg Michelle ten huwelijk in 2020.

Meer over