Boer Zoekt Vrouw-overzicht: Deze vrouwen gaan mee naar de logeerweek

27 februari 2017 12:32 | amusement | Door Televizier

© Linelle Deunk

De Boer zoekt vrouw-boeren hebben hun keuzes gemaakt: elke agrariër heeft drie dames geselecteerd die mee mogen naar de boerderij in het buitenland. Wij zetten alle vrouwen op een rijtje. Met foto's!

Na de dagdates volgt traditiegetrouw een van de moeilijkste beslissingen van Boer zoekt vrouw: welke vrouwen zijn leuk genoeg om een week lang te gast te hebben op de boerderij? Zondagavond brachten de boeren hun damesgroepjes terug van vijf naar drie. Wij hebben de prachtige foto's van de gelukkigen. 

Boer Riks: Claudia, Marit en Eline

Afbeelding

Na een gezellig middagje worsten maken koos boer Riks voor (van links naar rechts) Claudia, Marit en Eline. Zij gaan met de boer mee naar zijn melkveehouderij in Canada, waar ze ongetwijfeld kennis zullen maken met zijn kinderen Owen (10) en Olivia (9) en met de 24 kippen, 5 katten, 2 konijnen en 1 herdershond. O ja, en met de kerk natuurlijk.

 

Boer Olke: Harriet, Alberdien en Sandra

Afbeelding

Boer Olke was het meest onder de indruk van (v.l.n.r.) Harriet, Alberdien en Sandra. Deze dames vertoeven vanaf de volgende aflevering dus een weekje op het melkveebedrijf in de Verenigde Staten. Olkes vader hebben ze bij de dagdate in de schaatshal al ontmoet. Misschien maken ze in Texas ook wel kennis met een aantal van zijn negen (!) broers en zussen.

 

Boer David: Jorien, Mara en Susanne

Afbeelding

Jorien, Mara en Susanne waren de gelukkigen bij boer David, ondanks het feit dat Susanne zelf aangaf dat ze twijfelde: ze vindt het lastig om haar leven in Nederland achter zich te laten. Toch gaat ook deze vrouw mee naar Roemenië. De dames zullen daar ongetwijfeld de handen flink uit de mouwen moeten steken, want Davids varkensboerderij is nog in oprichting.

 

Boer Herman: Anne, Pia en Fleur

Afbeelding

Ook de koddigste boer van allemaal, boer Herman, heeft zijn keuze gemaakt. Hij neemt Anne, Pia en Fleur een weekje mee naar Frankrijk. Daar zullen zij vast ook Hermans ouders en zijn zusje Meike treffen, bij wie Herman nog in huis woont.

 

Boer Marc: Anke, Annekim en Irene

Afbeelding

Boer Marc had goed nieuws voor Anke, Annekim en Irene: deze dames mogen mee naar Zambia! Alhoewel: krullenbol Annekim woont al in dat land, dus voor haar is de reis een stuk minder ver dan voor de andere blondines. Als we de foto mogen geloven is Marc ontzettend blij met zijn keuze. We kunnen niet wachten op de beelden van de logeerweek!

Lees ook:
Onze recap van de dagdates in Boer zoekt vrouw 

 

Voor alle foto's geldt: © Linelle Deunk.

Meer over