Reünie

Boer Zoekt Vrouw-Steffi deelt foto met bijzonder nieuws

26 februari 2024 10:58 | amusement | Door Esther Hut

© Linelle Deunk

Veel boeren die de afgelopen seizoenen te zien waren in Boer Zoekt Vrouw hebben nog steeds contact met elkaar. Steffi deelde onlangs nog een foto waarop je met een aantal andere boeren een reünie hield op een bijzondere plek.

Een plek die veel kijkers vast wel herkennen.

Boer Zoekt Vrouw

Regelmatig zien we beelden voorbij komen waarop verschillende boeren uit Boer Zoekt Vrouw gezellig bij elkaar komen. En dit keer was de verzamelplek in Slowakije. Inderdaad, bij Richard uit het laatste seizoen.

"Boer zoekt Vrouw brengt ons altijd naar verrassende plekken. Vandaag op bezoek bij Richard & Robin”, schrijft Steffi bij de foto. Steffi heeft niet alleen haar partner Roel meegenomen, maar op het kiekje zien we ook andere bekende gezichten uit het programma zoals David en Mara (seizoen 2016), boer Jos en Dycke (seizoen 2009), en boer Haico uit het laatste seizoen. Die helaas niet meer met Ellen samen is

Maar wat wel leuk is om te zien is dat we uit de foto kunnen concluderen dat Richard en Robin dus nog steeds samen zijn. Dat is nog eens leuk nieuws!

Nieuw seizoen

Goed nieuws voor liefhebbers van het populaire programma Boer zoekt Vrouw, want er is een nieuw seizoen op komst. Yvon Jaspers maakt afgelopen maand op haar Instagram bekend dat de zoektocht naar nieuwe boeren en boerinnen is begonnen. Wanneer we weer kunnen genieten van een nieuwe reeks is nog niet bekend. 

Meer over