Muzikaal entertainment

Dit programma vult de leegte die Boer Zoekt Vrouw achterlaat

19 mei 2022 13:31 | amusement | Door Judith Regeling

© Linelle Deunk / KRO-NCRV
Nu de meeste boeren de liefde hebben gevonden, is het huidige seizoen van Boer Zoekt Vrouw echt ten einde. Lang hoeven we echter niet te treuren: NPO1 biedt al snel nieuw entertainment.

Vanaf aanstaande zondag gaat namelijk op het tijdslot van Boer Zoekt Vrouw Amazing Grace van start, een nieuwe muzikale show vol bekende artiesten.

Lees ook: Zo ziet de vernieuwde zaterdagavond van NPO1 eruit 

Amazing Grace

In Amazing Grace gaan acht bekende Nederlandse artiesten onder leiding van presentatrice Giovanca Ostiana de uitdaging aan om de beste gospel te zingen. Onder andere musicalzangeres Carolia Dijkhuizen, acteur Edwin Jonker, zangeres Desray Manders, cabaretière Lisa Loeb, volkszanger Dries Roelvink, zanger Charly Luske, zangeres Elske DeWall en singer-songwriter Lucas Hamming durven deze uitdaging aan.

Berget Lewis

Zij zingen stuk voor stuk en onder begeleiding van een band en een koor gospelversies van nummers die belangrijk voor hen zijn. Aan 'coaches' Shirma Rouse en Berget Lewis de taak om hun pupillen zo goed mogelijk op weg te helpen in dit voor veel mensen onbekende genre. Uiteindelijk is de vraag dan ook: Welke coach slaagt er het beste in om haar kandidaten het geluid, de boodschap en de bezieling van gospel over te laten brengen?

Amazing Grace is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20:24 uur te zien op NPO1.

Meer over