Verbouwen

Boerin Steffi gevraagd voor Chateau Meiland-achtig realityprogramma

4 Maart 2020 14:39 | amusement | Door Irma Tomas

© Linelle Deunk
Boerin Steffi Verhagen uit het vorige seizoen van Boer zoekt vrouw is door een tv-producent benaderd voor een realityprogramma omdat ze gaat verbouwen. 

Dat vertelt Steffi in een interview met de NCRV-Gids. De boerin en haar Boer zoekt vrouw-liefde Roel beginnen aan een grote verbouwing en verbouwingen zijn over het algemeen een bron van goede televisie. Dat bewijst Ik vertrek al jaren. Steffi heeft plannen voor een eetcafé, vergaderzaal en tien bed and breakfastkamers. En een huis voor Roel en haar. 

Niet zo grappig

Daar zag een kiene tv-producent wel brood in en Steffi kreeg prompt een belletje. "Ze hebben al gebeld voor een Chateau Meiland-achtig format. Maar ik kan me niet voorstellen dat mensen willen kijken naar ons bouwproject. Wij zijn niet zo grappig als de familie Meiland.” De ooit zo verlegen boerin wees het voorstel niet direct van de hand, ze denkt er nog over na. Dus wie weet kunnen we binnenkort meekijken met de verbouwing in het Brabantse dorp Boekel.

Expeditie Robinson

Steffi doet in hetzelfde interview wel een oproepje aan de makers van Expeditie Robinson. Ze zou Boekel namelijk morgen al inruilen voor een onbewoond eiland. "Ik zou zo graag ervaren hoe het is om met niks op een onbewoond eiland te overleven. Alleen hebben ze al een paar boeren gehad, dus ze zijn er vast klaar mee.” Wij denken dat dat zeker niet het geval is en zien Steffi graag terug in het volgende seizoen van het overlevingsprogramma. 

Meer over