Bonje Met De Buren uitgesteld

11 maart 2015 09:41 | amusement | Door Televizier

© SBS - Elvin

SBS 6 verzet Bonje Met De Buren naar later dit jaar. De show met Jochem van Gelder en Patty Brard zou eind maart al terugkeren, maar dat gaat niet lukken.

Bonje Met De Buren, waarin Jochem van Gelder en Patty Brard burenruzies oplossen, stond al vanaf zondag 29 maart weer in de programmaschema's. Dat gaat niet door, vertelt Jochem van Gelder aan BuzzE.

Geluidsoverlast

Jochem legt uit dat er nu vijf aflveringen zijn opgenomen, maar dat daar niet genoeg variatie in zit: "We willen niet in iedere aflevering geluidsoverlast behandelen en dat steeds oplossen met het leggen van een vloertje. We willen het gevarieerder."

Dichte deur

De andere drie afleveringen zijn nog niet klaar. "Het aanbod is er, maar sommige onderwerpen hebben wat meer tijd nodig," aldus Jochem. "Zeker op de manier waarop wij het aanpakken. De partijen weten niet dat we komen. Dat betekent dat je ook wel eens een dichte deur voor je snufferd krijgt. Dan willen ze niet meewerken en hebben we niets."

John Williams

Bonje Met De Buren verhuisde vorige zomer naar SBS 6 na vier seizoenen bij RTL 4, waardoor John Williams en Natasja Froger afscheid moesten nemen van het programma. SBS 6 koos voor het verrassende presentatieduo Jochem en Patty. Opvallend genoeg werd de tv-show vorig jaar ook al eens uitgesteld, toen om plaats te maken voor de geflopte comedy Bar Gezellig.

Lees ook: Een interview met Patty Brard en Jochem van Gelder over Bonje Met De Buren.

Meer over