Bram Moszkowicz weigerde tv-programma: 'ik wil mijn waardigheid behouden'

14 Juli 2015 12:09 | amusement | Door Televizier

Bram Moszkowicz heeft geld nodig en kreeg voor een leuk bedrag een televisieprogramma aangeboden: Bram Zoekt Werk, maar dat zag de voormalig strafpleiter toch niet zitten. „Ik dacht, dat moet je maar niet doen Bram.”

Bram Moszkowicz doet zijn uitspraken in een interview met Libelle. Bram is nu de lijsttrekker van de Partij Voor Nederland, maar daarvoor wilde hij graag een eigen televisieprogramma. Hij kreeg inderdaad een aanbod. „Ik heb aanbiedingen gehad waarvan ik dacht: dat is niet echt iets voor mij. Er was een aanbieding om een programma te maken, dat heette Bram Zoekt Werk. Daar kon ik heel aardig aan verdienen. Maar ik dacht toch: dat moet je maar niet doen, Bram. Ik probeer mijn waardigheid te behouden.” Waarschijnlijk ging het om een programma waarin Bram allerlei vervelende baantjes zou moeten uitproberen.

Liefdesbaby

En Bram (op de foto in Waar Is de Mol?) onthult meer in Libelle. Hij wil bijvoorbeeld best nog wel een kindje met zijn huidige vriendin, de 20 jaar jongere Nienke, die hij ooit leerde kennen dankzij zijn tv-programma De Nieuwe Moszkowicz. „O, ik zou best nog een kindje willen. Ik ben 55: het kan nog net. En dan zou ik best 3 dagen in de week voor dat kindje willen zorgen.” Bram heeft al 3 kinderen (Mischa van 23, Nathan van 21 en Chaya van 19).

Amstel Hotel

De ooit zo gefortuneerde Bram heeft geen cent te makken sinds hij in conflict kwam met de belastingdienst, maar gelukkig heeft zijn vriendin nog wel een goed salaris. „Uit eten in het Amstel Hotel kan nog wel, als zij maar betaalt. En anders gaan we naar Loetje. Ook leuk. Maar dat beeld van de big spender blijft aan mij kleven.” Nienke heeft trouwens geen enkel probleem met haar platzakke geliefde. “Natuurlijk niet. Nienke is mijn vriendin. Zij vindt andere dingen belangrijk.”

 

Meer over