Brard en Breukhoven zeggen af voor live benefietshow Geer en Goor

Woensdagavond organiseren Gerard Joling en Gordon een gala voor het Nationaal Ouderenfonds. Patty Brard en Connie Breukhoven hebben afgezegd voor het festijn. Zanger Gordon vindt het een gotspe.

Om geld op te halen voor het goede doel zouden Patty en Connie met Joling en Gordon het nummer Tomorrow zingen.  Maar Brard vond het liedje uit de musical Annie erg lastig en had meer tijd nodig om te oefenen. Breukhoven had uiteindelijk liever een ander nummer. Helaas was er geen tijd meer om een nieuw liedje te oefenen en dus gaat het hele feest niet door.

Boos

Breukhoven vertelde het slechte nieuws aan Gordon in een telefoongesprek. De zanger was not-amused. Patty Brard was bij het gesprek aanwezig waarin hij Connie o.a. een vuil sekreet noemde en zij schrok van Gordon's boze reactie. "Het is niet chic wat daar is gebeurd. Ik begrijp wel dat als je zo wordt toegesproken dat je dan niet meer wilt” vertelde de zangeres in RTL Boulevard.

Reactie Gordon

"Het is onvoorstelbaar dat het belang van Breukhoven en Paay voorop wordt gesteld” reageert Gordon fel in RTL Boulevard. “Wie heeft er ooit gezegd dat ze konden zingen? Het gaat om het plaatje", aldus de zanger over het argument van de twee dames dat het liedje te lastig was.

Het Nationaal Ouderenfonds

Volgens RTL 4 wordt de afsluitende show een muzikaal spektakel waarbij het draait om de ouderen. Naast Geer en Goor treden verschillende artiesten op met een groot live orkest. Met het optreden wordt er geld opgehaald voor het Nationaal Ouderenfonds dat zo gezellige uitjes kan organiseren voor eenzame ouderen in Nederland.

Ludieke acties

''Mensen die ludieke acties hebben bedacht om geld in te zamelen worden door Geer & Goor met open armen ontvangen'', meldde RTL 4 over het benefietgala. De meest ludieke inzamelingsacties maken zelfs kans op een ontmoeting met de twee heren.

Geer en Goor: Effe Geen Cent Te Makken

De benefietshow van Gerard Joling en Gordon is de spectaculaire afsluiting van het eerste seizoen van Geer en Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Meer dan twee miljoen kijkers volgden wekelijks hoe de zangers een maand lang leefden van een AOW-uitkering in Amsterdam-Noord. Geer en Goor Gaan Toch Nog Effe Door! wordt woensdagavond van 20.30 tot 22.30 uur live uitgezonden op RTL 4.

Luister hieronder naar het telefoongesprek tussen Gordon en Connie Breukhoven dat Weekblad Weekend in handen kreeg.

Reageren