Nieuw duo

Presentatie 5 Uur Show in handen Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo

20 juli 2020 09:15 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Talpa Network
SBS6 heeft Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo de presentatie van de 5 Uur Show gegeven. Het programma, dat van 1989 tot 1998 bij RTL te zien was, keert volgende maand na ruim twintig jaar terug op de buis.

De 5 Uur Show is een actualiteitenprogramma waarin deskundigen hun mening mogen verkondigen. Ook is er ruimte om persoonlijke verhalen te vertellen. Van Hulten en Lo Galbo lossen elkaar wekelijks af als het gezicht van de 5 Uur Show.

Lossere kant

Van Hulten is vooral bekend van haar jarenlange werk bij het tv-programma Kassa. Ze kijkt uit naar haar nieuwe baan. "De mix aan onderwerpen in combinatie met de actualiteit en het feit dat dit live tv is, maakt dat ik ontzettend veel zin heb om de 5 Uur Show te gaan presenteren. Nu kan ik, na mijn wat meer serieuze kant, ook een lossere kant van mezelf laten zien."

Interviewen

Lo Galbo heeft een stuk minder tv-ervaring. Toch hoopt ze het interviewen ook voor een camera te kunnen. "Als journalist en presentator vind ik het heerlijk om mensen te interviewen en ik kijk er enorm naar uit om dat nu te doen op het gebied van politiek tot showbizz. Ik wil graag ingewikkelde zaken eenvoudig maken en op zoek gaan naar het persoonlijke verhaal achter de actualiteit."

De eerste aflevering van De 5 Uur Show staat gepland voor 17 augustus 2020 bij SBS6.

Meer over