Leonie ter Braak, Dione de Graaf en Nathan Rutjes?

Brein achter Wie is de Mol teast bekendmaking kandidaten 2020

17 November 2019 09:48 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© AVRO
Fans van Wie is de Mol? speculeren al maanden over wie de deelnemers zijn voor de editie van 2020. Volgens Rick McCullough, het grote brein achter de spelshow, is het wachten bijna voorbij. Saillant detail; vijf jaar geleden werden op deze dag de namen onthuld!

Op zijn Instagram deelt McCullough namelijk een teaser naar de bekendmaking van de deelnemers van Wie is de Mol? 2020. Het programma zou in het nieuwe seizoen mogelijk in Nieuw-Zeeland plaatsvinden. Dat lijkt ons wel wat.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Het wachten is bijna, bijna voorbij.

Een bericht gedeeld door Rick McCullough (@richardkingmccullough) op

Namen

Verscheidene namen zijn de revue al gepasseerd, maar sommigen lijken echt deel te gaan nemen aan het programma. Zo is Leonie ter Braak een veelgenoemde naam. De presentatrice is normaliter enorm actief op social media, maar verdween in mei zomaar drie weken van de radar. Ook NOS Studio Sport-presentatrice Dione de Graaff lijkt een kanshebber te zijn. In de sportzomer was ze drie weken niet op tv te zien, omdat 'ze plekken aan het bekijken zou zijn waar De Avondetappe opgenomen zou worden'. Jaja, Dione... Voormalig profvoetballer Nathan Rutjes is één van de andere gegadigden. Toen zijn club Groene Ster een kampioenswedstrijd speelde, ontbrak de man met het matje omdat 'hij iets voor de KNVB moest doen'. Wat kan er nou belangrijker zijn dan een kampioenswedstrijd? Wie is de Mol? toch zeker!

Tweede kans

Ron Boszhard zou een tweede kans krijgen van het programma. Hij was in 2018 zodanig enthousiast over zijn deelname, maar nog voordat hij ook maar kon meedoen aan een spel zat hij weer in het vliegtuig terug naar Nederland. De makers hielden enkele maanden geleden een poll wie volgens de fans een tweede kans verdiende en de winnaar was overduidelijk Ron. We gaan het meemaken! Het twintigste seizoen staat in ieder geval voor de deur!

Meer over