Brekend nieuws: Brad en Angelina gaan scheiden

20 september 2016 17:12 | amusement | Door Televizier

De dag waarvan we dachten dat ie nooit zou komen is toch gekomen: Brad Pitt en Angelina Jolie gaan na 12 jaar uit elkaar. Angelina heeft de scheiding aangevraagd en ze wil volledige voogdij over de 6 kinderen van het stel.

Als reden voor de scheiding geeft Angelina (41) het vrij algemene 'onoverbrugbare verschillen'. Het nieuws komt als donderslag bij heldere hemel, al was het voormalige droompaar al maanden niet meer samen gezien. Brad (52) en Angie werden eind vorig jaar voor het laatst samen gefotografeerd.

Tot de dood ons scheidt

Het mooie duo kreeg wat met elkaar in 2004 toen ze samen in de actiefilm Mr. & Mrs. Smith speelden. Brad was toen nog getrouwd met Jennifer Aniston. Het koppel trouwde in 2014 en beloofde toen tot de dood bij elkaar te blijven, maar zo ver gaat het niet komen.

Wiet

De Daily Mail meldt dat bronnen dichtbij het stel zeggen dat Angelina gek werd van de opvoedmethoden van Brad en dat ze genoeg had van zijn wietconsumptie in combinatie met woede-aanvallen.

Bezoekrecht

Angelina wil dus de volledige voogdij over hun drie geadopteerde kinderen Maddox, Zahara en Pax en de kinderen die ze met Brad kreeg: Shiloh, Knox and Vivienne. De kinders variëren in de leeftijd van 8 tot 15. Brad zou dan alleen bezoekrecht krijgen. Dit wordt de derde scheiding voor Angelina Jolie, Brad was aan zijn tweede huwelijk toe.

Meer over