Mondige kandidaten

Bridget krijgt tegengas in De Zwakste Schakel

3 juni 2019 13:15 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

De spelers van De zwakste schakel lijken brutaler te worden. Steeds vaker krijgt de ‘strenge’ presentatrice Bridget Maasland een pittige opmerking terug.

 

In de aflevering van De zwakste schakel die aankomende dinsdag bij RTL 4 te zien is, is het kandidaat Shawney die Bridget van repliek dient. De kandidate maakte op 15-jarige leeftijd een lijst met vrouwen die ze wel zou willen zoenen. Bridget stond daar ook op, maar, zo sneert Shawney: ‘Toen had ik jou nog niet in het echt gezien.’

Erg flauw

Donderdag is het opnieuw raak. In een teaser naar deze uitzending zien we de wat oudere Marian die zich niet zomaar door la Maasland in de hoek laat zetten. Op de vraag of Marian een stukje wil zingen, antwoordt de kandidate dat ze dat niet wil. Als Bridget daarop zegt dat ze dat flauw vindt, zegt Marian: ‘Doe er zout op’.


De ‘revival’ van De zwakste schakel is sinds een paar weken te zien bij RTL 4. Het blijkt een succes want het programma behaalt mooie kijkcijfers. Afgelopen vrijdag zelfs een record met 760.000 kijkers. Over twee weken is deze reeks ten einde en start er op dat tijdstip een zomertalkshow met Art Rooijakkers. Of er een tweede seizoen komt, is nog niet bekend.

Meer over