Gevaar op de weg

Bridget Maasland deelt backstagebeelden van nieuw seizoen Het Jachtseizoen

27 maart 2024 13:43 | amusement | Door Judith Regeling

© BNNVARA
Bridget Maasland dacht misschien dat Het Jachtseizoen een eitje zou zijn, maar daar is vast ook weer van teruggekomen. Uit de beelden die ze deelt op Instagram, blijkt namelijk dat zij en haar duopartner Clarice Stenger flink hun best moesten doen.

Nu is alleen nog de vraag: zullen de twee uit handen zijn gebleven van Giel, Thomas en Stefan?

Lees ook: Ook Lilian Marijnissen en John de Bever in nieuwe afleveringen Het Jachtseizoen 

Het Jachtseizoen

In het tv-programma Het Jachtseizoen is de spanning wekelijks om te snijden voor twee BN'ers. Zij krijgen namelijk een oranje overall aan en moeten vervolgens vier uur lang uit handen blijven van het StukTV-trio. Daarbij is heel veel geoorloofd, maar lang niet alles. De BN'ers mogen bijvoorbeeld slechts twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, enkel naar binnen in openbare gebouwen en hebben geen telefoon of geld op zak.

Bridget Maasland en Clarice Stenger

Dat vraagt dus ook om enorm veel creativiteit, zo weet Bridget Maasland inmiddels als geen ander. In de onderstaande video, die ze zo te zien tijdens de opnames heeft gemaakt, belooft ze de kijkers alvast dat zij en haar RTL Boulevard-collega Clarice Stenger leuke dingetjes in petto hebben. "We moeten namelijk gewoon winnen."

Uit de tweede video blijkt dit alleen makkelijker gezegd dan gedaan. De twee wagen hun leven met een motor inclusief zijspan. "Dit is doodeng. Ik was echt nooit naast mij gaan zitten", aldus Bridget, die gelukkig nog kan lachen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Benieuwd of de twee het redden? De nieuwe reeks van Het Jachtseizoen is vanaf 25 april te zien op SBS6 en een dag later bij streamingdienst Amazon Prime Video.

Meer over