'Je ziet niks!'

Bridget Maasland reageert op ophef over buste bij RTL Boulevard

6 oktober 2020 16:24 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Bridget Maasland en RTL Boulevard waren gisteravond trending op Twitter. De presentatrice zorgde voor online ophef omdat ze volgens veel kijkers zonder BH achter de desk stond.

Bridgets kledingkeuze kon rekenen op een stortvloed aan tweets van kijkers die meenden dat de donkere coltrui doorzichtig was en niets aan de verbeelding over liet. 

Belichting

Daags na de uitzending reageert Maasland bij Radio 538 op de situatie. Ze laat weten niets van de ophef te begrijpen: "De wereld staat in brand en waar hebben we het over? Er wás niks te zien, want er zat gewoon iets onder, dus het enige dat je kan hebben gezien, was mijn huid."

Tepels

Toch waren er twitterende kijkers die zelfs meenden tepels gezien te hebben. Bridget vindt dat helemaal onzinnig: "Je kan niet eens een tepel hebben gezien. Ik had gewoon van die Kim Kardashian-plakkers over mijn tepels aan, in huidskleur, dus je kunt echt niets hebben gezien. Onmogelijk."

Jan des Bouvrie

Dat de ophef over haar kleding uitgerekend nu ontstond, vindt Bridget extra pijnlijk omdat ze bewust voor deze outfit had gekozen: "Ik was in het zwart, in een zwarte col, hoe dicht kun je het hebben? Ik droeg dat omdat we openden met (het overlijden van - red) Jan des Bouvrie. Ik droeg iets zwarts. Ik had erover nagedacht zelfs!"

Meer over