Wegens laster

Bridget Maasland klaagt Privé aan

12 december 2019 10:23 | amusement | Door Jef Willemsen

© Tom Cornelissen/William Rutten
Bridget Maasland en André Hazes dagen Privé voor de rechter om in hun ogen onjuiste uitspraken in het blad te rectificeren.

 

Bridget sleept het roddelblad voor de rechter vanwege een recent verhaal waarin wordt beweerd dat de liefdesaffaire tussen haar en Hazes al in 2014 gaande is.

Patty Brard

De twee zouden elkaar voor het eerst romantisch hebben getroffen tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard. In die dagen was André pas samen met Monique Westenber.  Privé wist te melden dat Bridget en André tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard hadden liggen rommelen in het flessenhok. Bridget slikt dit niet en eist bij de rechter 7500 euro en een rectificatie.

Portretrecht

Eerder deze week ging hoofdredacteur Evert Santegoeds al door het stof vanwege een andere Hazes akkefietje. Toen de relatie tussen de zanger en de presentatrice bekend werd, beeldde Privé het zoontje van André af met de kop "Kleine jongen, hoe leg je hem dit uit?". André werd woedend en nam het advocatenkantoor van Peter R. De Vries in de arm die met een zaak dreigde. Zo zou minimaal het portretrecht van de driejarige Hazes telg geschonden zijn.

Schikking

Privé laat het niet tot een rechtszaak komen en treft een zogenoemde minnelijke schikking. Santegoeds verklaart in zijn column dat het blad zich "onvoldoende heeft gerealiseerd welke impact deze foto op betrokkenen heeft." Ook is er een onbekend bedrag overgemaakt naar FKK Animal Rescue op Bonaire, waarmee de zaak wat Santegoeds betreft afgedaan is. 

Meer over