Bridget Maasland nu alweer vrijgezel

Brachten we vorige week nog het gezellig nieuws dat Bridget Maasland weer aan de man was, vandaag komt het bericht dat de verkering alweer voorbij is. Beoogde vriend Allard had geen zin.

Bridget Maasland vertelde vorige week nog dat ze voor het eerst sinds lange tijd dacht 'dat het wel eens wat zou kunnen worden' tussen haar en een man. Die man was de 30-jarige Allard van Santbrink. Maar sinds de prille relatie in het nieuws kwam, heeft de blonde Shownieuws presentatrice geen contact meer gehad met Allard. Hij wil ook helemaal geen verkering, zo vertelt hij aan Story: „Ik wil Bridget geen pijn doen, maar ik wil wel eerlijk zijn. Ik denk dat zij meer voor mij voelt dan ik voor haar."

Niet verliefd

Allard van Santbrink blijkt niet zo'n chic type en spaart Bridget niet in het roddelblad. „Alles klopt aan haar, maar ik ben niet verliefd. En ik heb ook geen relatie met haar. Van mijn kant is de klik tussen ons niet zo sterk dat ik mijn leven met haar wil delen. Dat heb ik Bridget ook uitgelegd, maar op de een of andere manier is dat niet tot haar doorgedrongen.”

2 prachtige dagen

Dat zijn teksten die geen enkele vrouw wil horen van een man, maar de vakantievierende Bridget reageert tegen Privé met de nodige humor op de kwestie. „Het waren twee fantastische dagen, laten we het daar maar op houden.”

Lees ook:
Vanochtend sneuvelde de relatie van Susan Smit nog

Reageren