Bridget op de koffie bij Nederlanders in het glamoureuze Hollywood

27 maart 2016 13:00 | amusement | Door Televizier

© Net 5

In Bridget in Hollywood gaat Bridget Maasland onder anderen op bezoek bij Bobbi Eden, choreograaf Louis van Amstel en de Nederlandse Hugh Hefner.

Wat kunnen we verwachten van Bridget in Hollywood?

„Ik ben in Los Angeles op bezoek geweest bij succesvolle Nederlanders die wonen en werken in Hollywood. Daar heb ik een dag met hen doorgebracht in hun huis, leven en privédomein. Ik heb gekeken waarom zij zo succesvol zijn en hoe ze daar zijn gekomen. Het was heel fijn om mezelf een keer onder te dompelen in een wereld waar iedereen en alles heel positief is.”

 

Wie heb je zoal bezocht?

„Voor de eerste aflevering heb ik mediamagnaat Bertram van Munster opgezocht die 22 Emmy’s in zijn huiskamer heeft staan. Ook heb ik prinses Inge en Conchita Leeflang van het programma Nederlandse ­Hollywood vrouwen bezocht. En ik heb een kijkje genomen in het leven van pornoster Bobbi Eden. Het gaat niet alleen over haar werk, maar ook over vroeger en over haar alcoholistische vader die zijn sporen bij haar heeft nagelaten.”

 

Welke grappige situaties zijn je bijgebleven?

„Prinses Inge en ik hebben gemediteerd. Om in hogere sferen te komen rookten we een jointje. Ik vond het als control freak best moeilijk om de controle te verliezen, maar het leverde wel grappige beelden op. Ook heb ik een dolfijn proberen te imiteren met Carrol Connors, die is ontmaagd is door Elvis Presley.”

 

Je hebt jarenlang Shownieuws gepresenteerd en maakte onlangs de overstap naar Net 5. Hoe heb je die ervaren?

„Als heel positief; ik ben erg blij met mijn keuze. Maar ik heb het ook heel fijn gehad bij Shownieuws. Het was toen heel prettig om ’s avonds te draaien. Ik legde mijn zoon op bed en ging daarna werken.” 

 

Mis je de collega’s van Shownieuws al?

„We zien elkaar geregeld en hebben pas nog een spelletjesavond gehad. Het enige wat ik jammer vind, is dat ik nu alléén een programma presenteer. Maar ik ben natuurlijk wel heel blij dat ik überhaupt weer programma’s maak. Ik ben nu weer vaak de hort op en ik creëer iets. Bij Shownieuws was dit veel minder het geval, we kregen het nieuws voor onze neus en moesten het brengen.”

 

Je hebt jarenlang Shownieuws gepresenteerd, hoe vind je het om zelf in de spotlight te staan?

„Dat is nooit leuk, zeker wanneer nieuwtjes te snel of te vroeg worden gebracht. Maar het is onvermijdelijk als je bekend bent. Bij Shownieuws bespraken we natuurlijk ook de nieuwtjes, maar we haalden de sterren nooit naar beneden. En ook ik vond het niet leuk om vervelend nieuws te brengen.”   

Bridget in Hollywood is elke zondag om 21.35 bij Net 5 

Meer over