Britse kijkers in shock: seks in het Big Brother-huis

De primeur was natuurlijk jaren geleden voor Nederland, maar ook de Britse kijkers werden zondagavond vergast op een stukje gerampetamp in het Big Brother-huis.

De twee tortelduifjes zijn Marco Pierre White jr. en Laura Carter, een dame die faam verwierf door het bed te delen met Justin Bieber. De zwaar getatoeëerde junior is vooral bekend dankzij zijn vader, Marco Pierre White sr. een topkok die ooit Gordon Ramsay de fijne kneepjes van het vak leerde. 

Flirten

In Celebrity Big Brother flirtten Marco jr. en Laura al de twee al de hele week met elkaar en zondagavond doken ze samen dan eindelijk het bed in.

Sabine en Bart

Eerst genoten de twee van wat voorspel op de bank om daarna hun vunzigheid te vervolgen in de slaapkamer onder het dekbed. Dat deed ons sterk denken aan de avonturen van Sabine en Bart in het eerste seizoen van Big Brother in Nederland in 1999.

Klachten

Toen frummelden Bart en Sabine ook lekker onder de dekens en waren ze een paar weken lang groot nieuws. In Engeland vinden de kijkers dat geseks niet zo smakelijk, bij het klachtenbureau van de Britse tv kwamen 252 klachten binnen over het gevoos.

Cocaïne en prostituees

De zwaar getatoeëerde junior is sowieso een geval apart, hij gaf recentelijk toe dat hij 250.000 pond van zijn vaders geld op had gemaakt aan cocaïne en prostituees. Om wat van zijn schuld af te betalen zit hij nu in het Big Brother huis.

Reageren