We want more Britt!

We zitten nog heel lang vast aan Britt Dekker

2 maart 2021 13:54 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Eerst maakte Britt Dekker alleen programma's voor John de Mol omdat ze haar paard George moet afbetalen, maar de blondine heeft het zo naar haar zin dat ze voorlopig doorgaat bij Talpa.

Britt was de laatste jaren het stralende middelpunt in veel Talpa-programma's: Britts gouwe ouwen, Opgezadeld met Britt, Wie van de 3 en Iedereen is van de wereld. En dat smaakt van beide kanten naar meer. 

3 jaar

Britt Dekker tekent daarom een contract voor nog eens drie jaar bij Talpa Network. De komende tijd zal Britt te zien zijn in nieuwe seizoenen van We want more en Wie van de 3. Ze maakt vanaf 23 april haar opwachting in het nieuwe SBS-spelprogramma First & last, dat ze samen met Wie van de 3-collega Martien Meiland presenteert.

We want more

Britt: “Ik heb mijn contract, nadat het contract van George was afgelopen, verlengd omdat ik de komende jaren nog hele gave dingen mag doen in alle denkbare categorieën. We want more is een droom die uitkomt, zo’n grote zangwedstrijd presenteren had ik eigenlijk nooit op durven hopen.

First & last

First & last met Martien hebben we beide ook heel veel zin in. Hoop wel dat dat goed komt, want het is een grote show van de BBC en de directie verzoekt Martien en mij tijdens de oefenrondes continu dat we de rust moeten bewaren en de leiding moeten houden. Ik zeg dan 'ja doen we' maar denk alleen maar succes, haha, dat wordt nog wat.”

Meer over