Britt Dekker krijgt tweede wildcard Sterren Springen

Britt Dekker die afgelopen zaterdag met haar sprong in het water net de halve finale van Sterren Springen misliep, mag toch nog een poging wagen. Ze kreeg de wildcard van jurylid Frans van de Konijnenburg.

De blondine die een binnenwaartse hurkduik maakte, mag zich nog een keer bewijzen. Dat maakte juryvoorzitter Frans van de Konijnenburg bekend via SBS6.

Een kans

Het jurylid bekeek de sprongen van afgelopen zaterdag nog eens goed en besloot Britt nog een kans te geven. "De keus is gevallen op Britt Dekker omdat ze met haar sprong lef heeft getoond en een mooie binnenwaartse hurkduik heeft laten zien, ondanks haar elleboogblessure. Fanatiek als ze is, hervat ze maandagmiddag nog haar training.''

Andere deelnemers

Vorige week kreeg Melisa Schaufeli de wildcard van de jury. Koen Verweij, Joey Spaan, Lucia Rijker, Anna Alicia Sklias, Jeffrey Wammes en Dave Roelvink plaatsten zich ook voor de halve finale.

Laatste plek

De negende en laatste plek die nog vrij is in de halve finale wordt opgevuld door afvaller Andy van der Meijde of Nathalie Makoma. Kijkers bepalen deze week wie de felbegeerde plek weet te bemachtigen.

Marijke Helwegen stal de show afgelopen zaterdag in haar glitter-Walt-Disney-badpak, maar werd geëlimineerd. Bekijk hier haar sprong.

Meer over:

Reageren