Heel naar

Britt Dekker valt Georgina Verbaan aan na opmerking over gijzelnemer

23 februari 2022 12:30 | amusement | Door Irma Tomas

© Rogier Timmermans
Britt Dekker had nogal moeite met de tweet die Georgina Verbaan dinsdagavond plaatste over de gijzelnemer in de Apple Store in Amsterdam. 'Sorry ik trek dit niet'.
Nadat de gijzeling dinsdagavond na uren eindigde met een snoeihard van zijn sokken gereden gijzelnemer twitterde Georgina dat dit geen prettig einde van de avond moet zijn geweest voor de onverlaat. 

Daarop kwamen veel reacties van mensen die het onbegrijpelijk vonden dat de actrice medeleven toonde met de dader. Britt Dekker verwoordde het als volgt.

Empathie

Op haar beurt vond Georgina die reactie weer onbegrijpelijk. Volgens haar is er niks mis met een beetje empathie, ook als het gaat om mensen die anderen vreselijke dingen aandoen. 

Daarna reageerde Georgina nog eens op alle commotie: "Als ik volgens jullie redenering zou denken, zou ik zeggen dat jullie bozer op mij dan op de dader lijken. Maar dat doe ik niet hoor. Wat mij betreft hoeft het allemaal niet zo zwart-wit. Let’s all agree dat het allemaal naar was en dat de politie het goed afgehandeld heeft."

Meer over