Bruce Jenner krijgt 4,4 miljoen euro voor zijn geslachtsverandering-show

Bruce Jenner verdiende al veel dankzij Keeping Up With the Kardashians, maar daar komt nu nog een aardig bedrag bij. Bruce vangt 4,4 miljoen voor de realityshow waarin hij van man naar vrouw transformeert.

De serie over de geslachtsverandering van oud-Olympiër Bruce Jenner heeft nog steeds geen naam, maar gaat op 27 juli van start bij E! Bruce mag al het geld zelf houden, want hij heeft zijn ex-vrouw Kris Jenner ontslagen als manager.

17 miljoen kijkers

E! denkt vast dat hij de 4,4 miljoe meer dan waard is omdat het interview dat de stiefvader van Kim Kardashian onlangs gaf aan journaliste Diane Sawyer, 17 miljoen kijkers trok. Daarin vertelde de 65-jarige eindelijk wat iedereen al maanden zag gebeuren: 'Ik ben een vrouw. Mijn hersens zijn veel vrouwelijker dan mannelijker. Dat is mijn ziel. Het leven van Bruce is een leugen en ik kan geen leugen meer leven.” Bruce vertelde in het interview ook dat hij nog steeds op vrouwen valt.

Op dit moment neemt Bruce vrouwelijke hormonen, hij heeft zijn haar laten groeien en lakt zijn nagels. Het is de bedoeling dat hij op den duur geheel en al een vrouw wordt.

Lees ook:
Ook Carlo & Irene houden zich bezig met de geslachtsverandering van Bruce

Reageren