Buddy Vedder en Robin Martens winnen Dance Dance Dance

Buddy Vedder en Robin Martens mogen zich de winaars van het tweede seizoen Dance dance dance noemen. In de finale bleken ze te sterk voor Kees Tol en Annemarie Keizer.

De twee teams waren de hele avond aan elkaar gewaagd. Halverwege de finale stonden Annemarie en Kees zelfs slechts twee punten achter op Buddy en Robin die al sinds de eerste aflevering, waarin ze drie tienen kregen, als de gedoodverfde winnars te boek stonden.

Singing in the rain

Uiteindelijk gaf het laatste solo optreden van Buddy Vedder, een moderne versie van de Gene Kelly klassieker Singing in the rain, de doorslag. Hij bracht zijn team op voorsprong dankzij tweemaal een 9.5 en een 9. Daarmee moesten Kees en Annemarie 29.5 punt nodig om gelijk te komen en drie tienen om de grote finale te kunnen winnen.

Rolling in the deep

De laatste dans in de finale was een duo optreden van Kees en Annemarie die op een speciale choreografie een versie van Adele's Rolling in the deep dansten die letterlijk en figuurlijk veel stof op deden waaien. Maar ondanks het sterke optreden was het niet mogelijk hun tegenstanders in te halen. Dan Karaty gaf een 9.5, toen Igone de Jongh ook een 9.5 gaf was het een uitgemaakte zaak. 

Dankbaar en trots

In hun dankwoord had een emotionele Robin moeite haar tranen te bedwingen, toch bedankte ze haar partner Buddy en kon ze met een gerust hart stellen dat dankzij Dance dance dance haar droom was uitgekomen.

Goede doelen

Afvallers Annemarie en Kees hebben 25.000 euro bij elkaar gedanst voor de Alzheimerstichting Nederland. Buddy en Robin hebben 100.000 euro verdiend voor hun goede doel: Stiching KiKa.

Reageren