Burenruzie bij Mr. Visser Doet Uitspraak was misschien wel de ergste ooit

26 maart 2021 12:37 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot Kijk
Viktor Brand, Mr. Frank Visser en de kijkers keken hun ogen uit tijdens de meest recente aflevering van Mr. Frank VIsser doet uitspraak

De aflevering speelde zich af in een wijk in Maastricht waar het minder dan gezellig is. Buren Gert-Jan en Miranda en Jos en Miranda hebben ruzie met elkaar. Het begon allemaal toen de buren vermoedden dan Miranda (van Gert-Jan) vreemd zou gaan met haar ex. Daarna begonnen de scheldpartijen waardoor Miranda nu aan de antidepressiva zit. En de twee werden ook al eens geslagen door een ander gezellig buurtstel, Dave en Kim. 

Pothoer

Jos en Miranda vinden juist dat buurvrouw Miranda degene die schuldig is aan alles. Volgens hen bekijkt buurvrouw Miranda ze voortdurend en is ze heel vervelend. Of zoals Jos het zegt: "Miranda is een pothoer!" De twee lieten ook weten bereid te zijn om Miranda eens goed in elkaar te slaan. En Jos sloeg uit frustratie in zijn eigen huis het een en ander kapot. En toen moest Frank Visser nog arriveren. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Dave ontploft

Tijdens de hoorzitting werd het allemaal nog veel erger met veel gescheld over en weer en een heel rood aanlopende Dave die ieder moment leek te kunnen ontploffen. Mr. Frank Visser oordeelde uiteindelijk dat er een contactverbod komt tussen de buren. Geen gescheld, geen geroddel en geen gebaren. Overtreden van de regels betekent iedere keer een boete van 100 euro. Beide partijen waren tevreden met de uitspraak maar het blijft waarschijnlijk nog lang onrustig in Maastricht. 

Meer over