BZV-afvallers Ada, Katherine, Marieke en Leonie in Life 4 You

Carlo en Irene ontvangen zondag 'afvallers' uit Boer Zoekt Vrouw: Ada van boer Geert, Katherine van boerin Bertie, Marieke van boer Jan en Leonie van boer Tom.

De vrouwen, die alle vier nét buiten de boot vielen in Boer Zoekt Vrouw, schuiven aanstaande zondag aan in Life 4 You. "Hebben deze runners up inmiddels een nieuwe liefde in hun leven? Carlo Boszhard en Irene Moors vragen hen het hemd van het lijf," laat RTL 4 weten.

Ada

Ada vertelt bij Carlo en Irene onder andere hoe ze de mediahype rond boer Geert heeft ervaren. Tijdens de logeerweek was de Groningse boer intiem met alle drie de vrouwen in zijn huis en dat zorgde voor veel ophef. Verder zal Ada vast wel iets vertellen over de mannen die voor haar in de rij staan sinds ze door Geert naar huis werd gestuurd. Ze deed zelf een oproep bij Shownieuws.

Katherine

Katherine komt vertellen hoe blij ze achteraf is dat boerin Bertie voor Esther heeft gekozen. Katherine deelde een flinke sneer uit op de website van Boer Zoekt Vrouw: ze noemde de logeerweek 'echt niet leuk', was 'helemaal klaar' ermee en was 'heel erg opgelucht' dat Bertie haar niet koos.
Aan Katherine hoeven Carlo en Irene niet te vragen of ze een nieuwe vlam heeft: zij onthulde twee weken geleden al dat ze inmiddels gelukkig is in de liefde.

Marieke

Marieke ging helemaal voor boer Jan, maar moest uiteindelijk toch de Texelse boerderij verlaten: de schapenboer had een voorkeur voor Rianne, ook al zei hij eerder dat hij bij Marieke 'een vonk' voelde en bij Rianne slechts 'een klik'. Jan en Rianne hebben inmiddels de kindernamen al bedacht. Zou Marieke Alana en Charlotte-Sophie ook mooie namen vinden?

Leonie

Leonie en Rimke waren de laatste twee vrouwen die overbleven uit de 1808 brieven die boer Tom kreeg. De tulpenman uit Nieuwe Niedorp koos voor Rimke, maar die relatie liep stuk. In Life 4 You zullen Carlo en Irene in ieder geval vragen hoe Leonie daarnaar kijkt.

Lees ook:
Rimke is blij dat Boer Zoekt Vrouw afgelopen is.

Reageren