Carice van Houten showt babybuik

Actrice Carice van Houten heeft inmiddels een flinke babybuik. De Game of Thrones-ster verscheen behoorlijk zwanger op de rode loper tijdens de uitreiking van de Johan Kaart-Prijs in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Carice maakte in maart bekend in verwachting te zijn van haar eerst kind. Acteur Guy Pearce (48), die ze leerde kennen op de set van de film Brimstone, is de vader. Regisseur Martin Koolhoven zou het tweetal gekoppeld hebben en hij slingerde na het nieuws direct de term 'Brimbaby' de wereld in.

Grijper

Op de foto (onder het artikel) is te zien dat Carice inmiddels een flinke babybuik heeft ontwikkeld. De moeder van Carice had dit een aantal weken geleden ook door en wilde haar dochter helpen door een handige grijper voor haar te kopen.

Schaduwbaby

Ook Game of Thrones-fans zien de de lol in van de zwangerschap van Carice. In de serie beviel Melisandre, het personage van Carice, van een schaduwbaby. Om het publiek voor te zijn, plaatste zowel de aanstaande mama als papa een bericht op Twitter over hun toekomstige 'schaduwbaby'.

Bekijk hieronder de babybuik van Carice

Afbeelding

 Credit: BrunoPress

Reageren