Carlo Boszhard: "Eind oktober weer op zondagmiddag op tv"

RTL 4 brengt in september nog geen opvolger van Life 4 You op de buis. Carlo Boszhard werkt aan een nieuw programma, maar dat laat nog even op zich wachten.

Carlo Boszhard gaat na het einde van Carlo & Irene: Life 4 You alleen verder op de zondagmiddag. Op de Gay Pride onthulde de RTL 4-presentator wanneer zijn soloshow ongeveer van start gaat. "Ik ben met RTL in gesprek over een nieuw zondagmiddagprogramma, dat waarschijnlijk eind oktober op de buis komt," zei Carlo tegen een verslaggever van HP/De Tijd.

Concurrentie van SBS 6

Carlo Boszhard en Irene Moors stopten eind mei met Life 4 You, dus ontstond er een gat op de zondagmiddag. SBS 6 springt daar in met Nederland Op Zondag, een nieuw programma met Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg, dat op 13 september van start gaat. In de RTL 4-schema's van september is echter nog geen nieuwe zondagshow te vinden: de zender kiest voorlopig voor afleveringen van Obese USA op het tijdslot van Life 4 You.

Carlo Boszhard

Als RTL 4 eind oktober begint met het nieuwe programma van Carlo, staat dat dus recht tegenover de show van Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg. Carlo liet eerder blijken niet bang te zijn voor de concurrentie. "Ik ben er niet echt mee bezig wat anderen doen, ik zit vol in mijn idee," liet hij weten aan De Telegraaf. "Ik snap wel dat SBS 6 dit doet; Kim en Dirk zijn leuke mensen."

Lees ook:
Carlo en Irene namen afscheid met 1,2 miljoen kijkers

Reageren