Carlo Boszhard heeft al plannen voor nieuw seizoen TV Kantine

De TV kantine is nog maar net afgelopen en RTL moet nog toestemming geven, maar Carlo Boszhard denkt alweer aan een vervolg.

In een interview met het AD blikt Boszhard (47) terug op een bomvol seizoen van het persiflageprogramma dat een veelbekeken terugkeer beleefde na anderhalf jaar op de plank gelegen te hebben.

"TV Kantine XL"

De meesterimitator is tevreden over de reeks: "Lullig misschien om van jezelf te zeggen, maar ik denk dat we onszelf overtroffen hebben. Het was de TV kantine XL." Dit seizoen verwelkomde Carlo & Irene diverse gastspelers zoals Elise Schaap, Kim-Lian van der Meij en Kasper van Kooten om een aantal persiflages voor hun rekening te nemen. 

Voetbal inside

Carlo noemt Elise, die onder meer opdook als Chantal Janzen en Sylvie Meis, voortreffelijk. Maar ook Kasper kan volgend seizoen op een telefoontje rekenen: "Als je Kasper hoort praten, hoor je Johan Derksen. Ik overweeg voor volgend jaar toch een keertje Voetbal inside te doen", aldus Carlo die bewust dit seizoen niet in de huid kroop van René van der Gijp om het typetje en het programma fris te houden.

Nieuw seizoen

Carlo's plannen voor een tiende seizoen van de TV kantine zijn nog niet bevestigd door RTL, maar dat lijkt een kwestie van tijd: "We bekijken dat per jaar, maar daar ga ik wel vanuit". Tot die tijd is er nog een blooperaflevering en een 

Meer over:

Reageren