De TV Kantine

Carlo Boszhard kruipt ook in de huid van René Le Blanc

9 december 2020 16:20 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Instagram Carlo Boszhard
Carlo Boszhard kruipt in het nieuwe seizoen van De TV Kantine weer in diverse huiden. En Carlo zou Carlo niet zijn als hij niet dé ster van het moment zou imiteren.

De RTL-presentator deelt woensdag een kiekje van achter de schermen van De TV Kantine. Carlo zit in de make up en hij wordt omgetoverd tot niemand minder dan René Le Blanc. De volkszanger, ongekend populair dankzij zijn deelname aan Ik geloof in mij, is het nieuwe typetje van Carlo en de zijnen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Kopen zonder kijken-styliste

Er gaan daarnaast geruchten dat Kopen Zonder Kijken-styliste Roos Reedijk (45) ook gepersifleerd wordt in het nieuwe seizoen van De TV Kantine. Opperimitator Elise Schaap deelde eveneens beeld op haar Instagram, maar daaruit is lastig op te maken of ze inderdaad als Roos voor de camera verschijnt.

De Casting Kantine

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf februari 2021 te zien bij RTL4. De Casting Kantine, het eenmalige programma waarin nieuwe talent wordt gezocht voor rollen in De TV Kantine, is op donderdag 7 januari om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer over