De eerste hint

Carlo Boszhard licht tipje van de sluier op over The Masked Singer 2022

1 november 2022 15:23 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Aanstaande vrijdag gaat eindelijk het gloednieuwe seizoen van The Masked Singer van start. Panellid Carlo Boszhard doet daarom alvast stiekem een onthulling.

Let goed op!

Lees ook: RTL strooit met kerstspecials in de decembermaand 

The Masked Singer

Het populaire programma The Masked Singer heeft eigenlijk amper nog introductie nodig. Bijna iedereen weet inmiddels wel dat in deze zangcompetitie bekende Nederlanders vermomd als flamboyante dieren, heksen, mummies en zeemeerminnen de strijd met elkaar aan gaan. Twee panels, bestaande uit Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boshzard & Loretta Schrijver moeten aan de hand van wat vage hints ontrafelen wie zich schuilhouden in de pakken. 

Carlo Boszhard

Wie de deelnemende BN'ers zijn, blijft ook voor het publiek een verrassing. Toch geeft Carlo Boszhard op camera alvast een eerste hint weg. "Dit is Shownieuws hé? Er zitten een heleboel mensen die iets met deze blauwe plofkap te maken hebben", licht hij alvast een tipje van de sluier op. Doelt hij hiermee dan bijvoorbeeld op presentatrice Dyantha Brooks of Tooske Ragas? "Ik kom er op terug", aldus Carlo. 

The Masked Singer is vanaf vrijdag 4 november weer wekelijks te zien op RTL4. Blijf hier op de hoogte van het nieuwe seizoen.

Meer over