Carlo Boszhard niet bang voor concurrentie Kim-Lian en Dirk

Carlo Boszhard komt dit najaar met een eigen show op zondagmiddag en moet dus strijden tegen het nieuwe Nederland Op Zondag van SBS 6. "De kijker kan kiezen."

Carlo Boszhard ligt er niet echt wakker van dat hij dit najaar moet strijden tegen de SBS 6-show Nederland Op Zondag met Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg. "Ik ben er niet echt mee bezig wat anderen doen, ik zit vol in mijn idee," laat hij weten aan De Telegraaf. Na de zomer gaat Carlo solo verder op de zondagmiddag van RTL 4, waar hij jarenlang Life 4 You presenteerde met Irene Moors.

Lees ook:
Carlo Boszhard gaat zonder Irene Moors verder op de zondagmiddag

'Leuke mensen'

Carlo vindt het begrijpelijk dat SBS 6 met een eigen opvolger van Life 4 You komt. "Ik snap wel dat SBS 6 dat doet; Kim en Dirk zijn leuke mensen. Op RTL 4 komt ook iets, maar dat wordt pas later bekendgemaakt. Tja, dit wordt dan een tegenhanger. De kijker kan kiezen of een van de twee shows opnemen."

Zonder Irene Moors

In mei viel na vijftien jaar het doek voor Carlo en Irene op de zondagmiddag. Irene Moors wilde niet meer elk weekend van huis zijn, zodat ze meer tijd heeft voor haar gezin. Terwijl nog steeds niet precies duidelijk is wat Carlo nu op RTL 4 gaat doen, onthulde SBS 6 vrijdag alvast in het gat van Life 4 You te springen met een soortgelijke show.

Lees ook:
Kim-Lian en Dirk Zeelenberg maken opvolger Life 4 You op SBS 6

 

Reageren