Carlo Boszhard praat over homotolerantie in Spuiten en Slikken

Carlo Boszhard is te gast in de speciale homo-uitzending van Spuiten en Slikken. Hij praat onder andere over homotolerantie in Nederland.

Spuiten en Slikken trapt het nieuwe seizoen af met een speciale thema-uitzending die helemaal in het teken staat van homoseksualiteit. Voor de gelegenheid schuift Carlo Boszhard in de studio aan voor een gesprek met Nicolette Kluijver.

Russische praktijken

BNN laat weten dat Kluijver en Boszhard het zullen hebben over de "achterlijke Russische praktijken". Dat is hard nodig volgens Nicolette: "Als je als man in Rusland op straat een potje wil tongen met je vriend, eindig je in elkaar gebeukt in het ziekenhuis of je wordt opgepakt door de politie."

Daarnaast zal Carlo ook praten over de homotolerantie in Nederland. Want hoe goed doet Nederland het eigenlijk zelf? Is al die borstklopperij wel terecht of is de homofobie niet ver weg?

Tim Hofman

Tim Hofman onderzocht dat zelf, door te kijken hoe Nederland zou reageren op zijn coming-out. De presentator kwam deze week namelijk in opspraak door zogenaamd uit de kast te komen. Naar eigen zeggen kreeg hij een aantal reacties uit zijn persoonlijke omgeving waar hij echt van opkeek. 

Verder laat hij weten: "Ik zie het echt niet als een grap, want het is een kwestie die ik heel serieus neem. Maar het is wel opvallend dat alle Nederlandse media het meteen meenemen, terwijl ik eerder heb gezegd niet homo te zijn en ik regelmatig berichten op Twitter zet over lekkere tieten."

Spuiten en Slikken

De speciale Spuiten en Slikken uitzending is op zondag 15 september om 22.15 uur te zien op Nederland 3.

Reageren