Wie-o-wie?

Carlo Boszhard deelt sneak peek van Make Up Your Mind-kandidaat

8 april 2022 13:42 | amusement | Door Judith Regeling

© Rob Jacobs / RTL
Het nieuwe zaterdagavondprogramma Make Up Your Mind gaat bijna van start. Hoog tijd dus om alvast een tipje van de sluier op te lichten van de eerste BN'er, zo moet Carlo Boszhard hebben gedacht.

De vraag blijft wel: wie gaat er schuil achter de zilveren ballen en het enorme kapsel?

Make Up Your Mind

Vanaf aanstaande zaterdag toveren wekelijks vijf bekende Nederlandse mannen zich om als professionele dragqueens inclusief prachtige pruiken, hoge hakken en mysterieuze acts. Aan panelleden Nikkie de Jager en Fred van Leer dan de taak om aan de hand van hints te ontdekken wie ze voor zich hebben. Na elke ronde onthult de queen die het minst heeft gescoord wie hij is. De beste gaat naar de grande finale in de slotaflevering.

Parelmoer Queen

Het blijft dus nog even de spannend wie de eerste vijf BN'ers zijn die in de voetsporen treden van mannen als Barry Atsma, Peter R. de Vries en Jim Bakkum. Toch kan het raden al beginnen. Presentator Carlo Boszhard deelde namelijk eerder deze week al een tipje van de sluier op van BN'er nr. 1: 'Parelmoer Queen'. 


Vermoedens zijn er alvast volop. Irene Moors denkt dat het gaat om 'de oudere glamoureuze zus van Pippi Langkous'. Ook vliegen er op social media al namen voorbij van: Beau van Erven Dorens, Martien Meiland, Rob Geus en Jan Versteegh.

Make Up Your Mind is vanaf zaterdag 9 april wekelijks om 21:35 uur te zien op RTL4.

Meer over