Persiflages

Carlo Boszhard verrast door positieve reacties op TV Kantine

Carlo Boszhard is aangenaam verrast met de lyrische reacties die hij krijgt op het nieuwe en tiende seizoen van De TV Kantine. “We weten niet wat me meemaken!”

Carlo Boszhard vertelde donderdagavond aan de tafel van Margriet van der Linden in M erg blij en verrast te zijn met de positieve reacties op het huidige seizoen van De TV Kantine. “We doen het al tien seizoenen, maar ineens heeft iedereen het erover en is men er positief over”, aldus Carlo.

Elise Schaap

Hoewel de meeste typetjes nog altijd door Carlo worden gespeeld, doet er dit seizoen ook een hele batterij aan BN’ers mee. Actrice Elise Schaap schitterde al als Famke Louise, Olcay Gulsen en Nikkie Plessen en acteur Maarten Heijmans was te zien als Beau van Erven Dorens en Thierry Baudet. Afgelopen weekend verbaasde ook Alain Clark vriend en vijand met zijn vertolking van de Amerikaanse dragqueen RuPaul.

Komende zaterdag is alweer de laatste reguliere aflevering van De TV Kantine te zien bij RTL 4. In deze aflevering is het programma M het decor. Irene Moors kruipt in de huid van Margriet van der Linden. Bij haar aan tafel zitten Henny Huisman (Carlo), Ilse de Lange (Ilse Warringa) en Ajax-speler Frenkie de Jong (Jonas Smulders) samen met Dick Advocaat (Carlo). En Elise Schaap vertolkt een persiflage op de hit 'Duurt te lang' van zangeres Davina Michelle.

Bekijk hier het item van Carlo en Irene aan tafel bij het echte M.

Meer over: