Carlo en Irene vanaf april te zien met nieuwe zaterdagavondshow

Carlo Boszhard en Irene Moors komen in april met een nieuwe show: Typisch Carlo en Irene heet het zaterdagavondprogramma van het presentatieduo.

Het programma is een panelquiz, waar elke week andere bekende Nederlanders aan mee zullen doen. Aan RTL Boulevard liet Carlo weten heel blij te zijn dat de show er nu eindelijk komt. De voorbereidingen van het langverwachte spelprogramma zijn in volle gang.

Plannen

De plannen voor het programma lagen er al meer dan een jaar. Eerder vertelde Irene aan de website zappen.blog.nl dat de pilot was goedgekeurd. “Vroeger had je lekker Wie Ben Ik?, spelletjes met panels. Dat gevoel zit er nu in, plus Carlo en Irene. En ja, ook wij spelen met BN’ers."

TV Kantine

Op dit moment zijn Carlo en Irene elke zaterdagavond te zien, maar niet als zichzelf. In De TV Kantine komen aan de lopende band bekende Nederlands voorbij die worden gepersifleerd door de twee presentatoren.

12 april

Grote shows die het duo eerder samen presenteerde waren Let’s Dance, Jong Geleerd en De Carlo en Irene Show. Op 12 april is de aftrap van de nieuwe spelshow.

Dat het programma Typisch Carlo en Irene moest gaan heten was al lange tijd bekend

 

Reageren